Descobreix les Experiències Gastronòmiques a Catalunya
Descobreix Catalunya a través dels seus sabors, les seves històries i la seva gent.
Catalunya és un territori on la gastronomia no només es menja… es viu. Entre el mar, la muntanya i els valls agrícoles neixen productes únics, receptes transmeses durant segles i oficis que encara avui es mantenen vius. A Tasta’m reunim tot això en experiències autèntiques, verificades i dissenyades perquè exploris Catalunya amb els cinc sentits.
Cada experiència es crea amb informació real i contrastada: productors, cellers, xefs, mercats, obradors i projectes de proximitat.
Siguis amant del vi, foodie, explorador rural o viatger ocasional, trobaràs opcions adaptades als teus interessos.
Viuràs la gastronomia al seu context: masies, vinyes, ports pesquers, obradors i espais naturals que formen part de la identitat catalana.
Amb les nostres audioguies geolocalitzades podràs explorar al teu ritme, sense presses i amb informació clara a cada punt.
Promovem el consum de proximitat, productors artesans i projectes respectuosos amb la terra.
Catalunya ofereix una diversitat gastronòmica extraordinària, resultat de la unió entre Mediterrani, Pirineu, interior agrícola i una forta tradició pesquera.
Les experiències es classifiquen en 8 categories principals, cadascuna amb activitats pròpies.


Catalunya és una terra vinícola amb DO reconegudes mundialment i cellers que combinen història, tradició i innovació. Les experiències enoturístiques permeten endinsar-se en el procés d’elaboració del vi, descobrir paisatges espectaculars entre vinyes i tastar vins que expressen el caràcter de cada territori.
Ideal tant per aficionats com per amants del vi que volen viure una immersió completa en la cultura vitivinícola catalana.
Visita i tast al Celler Torres (Penedès)
Recorregut per les vinyes, visita a les instal·lacions, explicació del procés d’elaboració i tast de vins d’alta gamma. Torres és un dels cellers més prestigiosos del Penedès i ofereix experiències molt cuidada.
Ruta en e-bike entre vinyes + tast al Castell de Perelada (Empordà)
Sortida guiada amb bicicleta elèctrica entre els paisatges privilegiats de l’Empordà, finalitzant amb un tast comentat dels seus vins. El projecte enoturístic de Perelada és un dels més complets i sostenibles de Catalunya.
Tast vertical i visita al Celler Scala Dei (Priorat)
Considerat el celler amb més història de Catalunya (origen cartoixà), ofereix una experiència única per conèixer l’essència del Priorat i la singularitat dels seus vins sobre sòls de llicorella.


Catalunya és un territori amb oliveres centenàries i varietats autòctones que donen lloc a olis d’oliva verge extra de gran qualitat.
Les experiències oleoturístiques permeten explorar la cultura de l’oli, visitar molins, endinsar-se en oliverars històrics i descobrir els sabors i aromes de l’oli premium a través de tastos guiats i tallers sensorials.
Visita al Molí de la Cooperativa de Les Borges Blanques (Les Garrigues)
Recorregut per les instal·lacions, explicació del procés d’elaboració i tast professional d’oli arbequí. Una de les cooperatives més importants de Catalunya.
Ruta dels Oliverars Monumentals de la Serra de Montsià
Passejada guiada entre oliveres mil·lenàries, catalogades com a arbres monumentals. Una experiència molt vinculada al patrimoni natural i cultural.
Tast d’olis al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya – CCOC (La Granadella)
Taller sensorial amb tast comparatiu, espais interactius i activitats de divulgació sobre el món de l’oli.


La cuina catalana està profundament arrelada a les estacions de l’any. Les jornades gastronòmiques, les fires locals i els productes de temporada converteixen cada època en una oportunitat per tastar sabors autèntics i tradicionals. Aquestes experiències permeten viure la cultura culinària catalana tal com ho fan els locals.
Boixets de Cal Manel – Cuina de Mercat Km0
Experiència basada en plats de temporada elaborats amb productes locals del Penedès. Receptes tradicionals, honestes i plenes de sabor que mostren l’essència de la cuina catalana.
El Pla Restaurant – Cuina Ecològica de Temporada
Menú Slow Food elaborat amb ingredients ecològics i de proximitat, molts procedents del propi hort. Una experiència que celebra la temporalitat i la cuina reinterpretada catalana.
La Salseta – Cuina Marinera de Proximitat
Propuesta gastronómica con pescado de lonja, verduras de temporada y vinos locales. Una experiencia Slow Food que captura los sabores auténticos del Mediterráneo y del Garraf.


Catalunya és un referent mundial en alta gastronomia, amb restaurants d’autor que ofereixen propostes creatives i menús d’alt nivell que combinen tradició, innovació i producte local. Aquestes experiències són ideals per a qui busca una vivència gastronòmica única i exclusiva.
Sopar a El Celler de Can Roca (Girona)
Experiència gastronòmica 3* Michelin amb un menú que combina tècnica, creativitat i sensibilitat. Un dels restaurants més premiats del món.
Showcooking + degustació al restaurant ABaC (Barcelona)
Jordi Cruz i el seu equip ofereixen una experiència immersiva amb cuina d’autor, explicació dels plats i fusió de sabors.
Menú d’autor amb maridatge als Hermanos Torres (Barcelona)
Un espai totalment dissenyat per a l’experiència gastronòmica, amb cuina creativa d’alt nivell i maridatge personalitzat.


Aquestes experiències són perfectes per connectar amb l’essència rural de Catalunya, descobrir l’origen dels productes i conèixer les persones que els produeixen. Permeten entendre la relació entre gastronomia, natura i cultura local.
Visita a la granja i fàbrica de La Fageda (La Garrotxa)
Ruta per la granja, explicació del projecte social i tast dels seus famosos iogurts i postres.
Ruta agroturística pel Delta de l’Ebre
Inclou visites a camps d’arròs, experiències amb pescadors locals i degustacions de productes típics com musclos i ostres.
Mercat del Lleó a Girona + tast de productes Km0
Experiència centrada en productors locals amb degustació guiada i descobriment dels sabors de la regió.


La cervesa artesana viu un moment d’expansió a Catalunya, amb microcerveseries creatives, noves tendències i festivals reconeguts. Aquestes experiències permeten descobrir la cultura cervesera local, els processos d’elaboració i tastar diferents estils.
Visita a Edge Brewing (Barcelona)
Microcerveseria guardonada internacionalment. Inclou visita guiada, explicació del procés i tast de diversos estils.
Ruta de cerveseries artesanes pel Poblenou (Barcelona)
Recorrido per 3 o 4 microcerveseries amb tastos, guiatge i introducció a l’art de la cervesa artesanal.
Barcelona Beer Festival (l’Hospitalet de Llobregat)
El major festival de cervesa artesana del sud d’Europa, amb centenars de referències i activitats formatives.
Explora rutes enogastronòmiques geolocalitzades, escolta audioguies amb informació dels productors i descobreix el territori a través dels seus sabors
Crear experiències autèntiques, sostenibles i memorables que connectin visitants, productors i territori. Catalunya és viu millor quan es prova.
A Tasta’m agendem i organitzem la teva experiència gastronòmica a Catalunya perquè només t’hagis de preocupar de gaudir. Treballem directament amb cellers, masies, productors locals, pescadors i restaurants perquè puguis reservar tastos, visites, tallers o rutes de manera fàcil i segura. Tant si viatges sol com en família o grup, adaptem l’experiència al teu temps, al teu pressupost i als teus interessos. Amb un sol clic tindràs la teva experiència confirmada i tota la informació a la nostra app.
Catalunya és una destinació ideal per als amants de la gastronomia gràcies a la seva combinació única de mar, muntanya i producte de proximitat. Les experiències gastronòmiques de la regió permeten descobrir vins reconeguts internacionalment, oli d’oliva d’altíssima qualitat, plats mariners, producte artesà, cuina tradicional de temporada i gastronomia d’autor. Amb Tasta’m pots explorar totes aquestes propostes de forma autèntica i local, a través de rutes, audioguies i activitats que connecten cultura, paisatge i sabor.
La teva aventura comença aquí.